Политика за враќање

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Srekja.mk обезбедува враќање на производи и средства единствено за производите кои се купени и платени од веб страната под долу наведените услови:

Производот, кој е неотпакуван и неупотребуван може да се врати во рок од 7 дена, заедно со приложената фактура и испратница и истиот може да го замените со нов.

Во овој случај, Ве молимe да не информирате за Вашето барање и да го доставите на адреса: Среќа Ком Дооел Ул: Страшко Симонов Бр. 54 Куманово.

Во случај да барате враќање на паричните средства, тоа можете да го остварите само доколку производот го вратите неупотребуван и во оригиналното пакување, со приложена фактура и испратница во период од 7 дена од приемот на производот.

Парите ќе Ви бидат префрлени на истата банкарска сметка која сте ја користеле при плаќање на производот, со задршка на трошоците за банкарски провизии, пакување и дистрибуција.

Во случај кога ќе се забележи дека производот е користен, отпакуван (изваден од амбалажа) или е оштетен, но не од наша страна, тогаш износот на вратените средства ќе биде намален од 50 – 80% од цената на чинење.

Srekja.mk има резервирано право да ја менува Политиката за враќање на производи и парични средства. Сите ревизии или промени ќе стапат во сила веднаш со нивното објавување на оваа веб страница.

Нашата политика за Враќање на производ и парични средства е достапна на нашата веб страницата. Ви препорачуваме при секоја посета на веб страницата да ги погледнете објавените измени од Политиката за враќање

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.