магична чаша

Showing all 2 results

 • Магична чаша

  Магична чаша

  600 MKD 400 MKD

  Израдувајте ги Вашите најблиски со магичен подарок! Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе. На магичните чаши може да се печати што и да посакате. Тоа значи дека може Ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од нашите сликички со официјалниот бренд Среќа е …. 🙂

  На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува Вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.


 • Магична чаша со срце рачка

  Магична чаша со срце рачка

  700 MKD 500 MKD

  Израдувајте ги Вашите најблиски со магичен подарок! Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе. На магичните чаши може да се печати што и да посакате. Тоа значи дека може Ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од нашите сликички со официјалниот бренд Среќа е …. 🙂

  На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува Вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.