дизајн

Showing all 2 results

 • Маица со сопствен дизајн

  Маица со сопствен дизајн

  700 MKD 500 MKD

  Креирајте си маица според Ваш дизајн во само неколку чекори:

  • Напишете го текстот што сакате да стои на маицата(доколку е потребно)
  • Прикачете слика(доколку е потребно)
  • Одберете боја која ви одговара на дизајнот
  • Одберете пол(машки или женски)
  • Одберете големина на маицата која Ви одговара(S, M, L, XL, XXL)
  • Кога ќе ги процесирате чекорите тогаш потребно е маицата да ја додадете во кошница

  Начин на прикачување слика:

  • Кликнете на копчето додади фајлови
  • Откако ќе ја изберете сликата притискате на копчето “Прикачете ги селектираните фајлови” кое се појавува веднаш до копчето додади фајлови.
  • Доколку сликата е успешно прикачена ќе се појави малечка верзизја од истата веднаш под полето за дополнителни забелешки.

 • Чаша по ваш дизајн

  Чаша по ваш дизајн

  350 MKD 250 MKD

  Израдувајте ги Вашите најблиски со Среќен подарок.

  На чашите може да се печати што и да посакате. Тоа значи дека може Ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од нашите сликички со официјалниот бренд Среќа е … 🙂