вентилатор

Showing all 2 results

 • USB Вентилатор

  USB Вентилатор

  400 MKD 199 MKD

  На прагот се летните горештини, а навиката или професијата Ве врзува за компјутерот или лап топот, заморно, тешко, топло, неподносливи услови не ни дозволуваат да уживаме. Но сега има едноставно и практично решение на тие проблеми, нема повеке потење, главоболки, мачнини, вртоглавици, едноставно приклучете го во гнездото за USB, нема жици, нема батерии, нема инсталации, едноставно подесете го како Ви одговара најдобро затоа што телото е од силикон-пластика и флексибилно е во сите правци, моторот е безшумен, а ефектот е повеќе од задоволувачки.

  Не чекајте нарачајте го веднаш!


 • Мини вентилатор за во канцеларија или дома

  Мини вентилатор за во канцелариј...

  1200 MKD 800 MKD

  Ладењето може да започне …

  Неверојатен мини вентилатор вистински хит за ова лето. Вентилаторот може да го користите во Вашата канцеларија или онаму каде ви е потребно. Многу е лесен за употреба, има штипка и може да го закачите на Вашето биро, или некој друг предмет кој ќе Ви одговара. Исто така има отвори и за шрафови и може да се прикачи и на ѕид.