Емаил Известувања

Доколку сакате да добивате известувања поврзани со нови производи, промоции и попусти внесете ја вашата емаил адреса и притеснете "Претплати се".

Не грижете се за спам пораки, и ние не ги сакаме 🙂 . Можете да ја откажете претплатата во било кое време.