Ѕвонче за Маса – Заѕвони за Секс

500 MKD 400 MKD

Нов начин за едноставна, сигурна и безжична комуникација не само во спалната. Сега навистина ќе се разбирате еден со друг без зборови. Бидејќи на сите понекогаш ни треба малку љубов, само удредете врз ѕвончето и љубењето набрзо ќе започне!*

Нема на залиха

Шифра: R 010 Категорија: таг:

Опис на производот

Карактеристики:

Метално ѕвонче – заѕвони за секс Димензии: дијаметар околу 8 см, висина 5.5. см Проѕирна кутија Боја: црвена

*Не не држете за збор 🙂