Среќа е да се има вистинска другарка како тебе

350 MKD 250 MKD

На залиха

Шифра: C 008 Категорија: таг:

Опис на производот

НАПОМЕНА! Според производителот(Кина) на чашите и боите што се користат за печатење, се препорачува дека чашите може да се перат и во машина за садови, без да има оштетување на сликата или логото. Но, ние не го препорачуваме тоа, бидејќи има некои појаки машини за перење садови, и сепак може да дојде до оштетување.