Срце чаша 3д

500 MKD 350 MKD

Израдувајте ги Вашите најблиски со Среќен подарок.

На чашите може да се печати што и да посакате. Тоа значи дека може Ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од нашите сликички со официјалниот бренд Среќа е … 🙂

 

 

 

На залиха

Шифра: Sd 001 Категорија: таг:

Опис на производот

Висина на чашата: 80 мм Пречник на чашата: 70 мм Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 170х70 мм Боја: Бела во форма на 3д срце

НАПОМЕНА! Според производителот(Кина) на чашите и боите што се користат за печатење, се препорачува дека чашите може да се перат и во машина за садови, без да има оштетување на сликата или логото. Но, ние не го препорачуваме тоа, бидејќи има некои појаки машини за перење садови, и сепак може да дојде до оштетување.