coker1

Едноставен и широк чокер во црна боја

250 MKD

  • Должина 36 цм

Нема на залиха

Шифра: RAIN 006 Категории: ,

Опис на производот

Едноставен и широк чокер во црна боја.

Овој производ на залиха е достапен во еден примерок