Рачно Ѕвонче – Заѕвони за Секс

350 MKD 280 MKD

Нема на залиха

Шифра: R 004 Категорија: таг:

Опис на производот

Уште едно забавно ѕвонче кое треба да го затресете за да ги објавите вашите желби 🙂 Заѕвонете еднаш ако сте подготвени, два пати ако навистина брзо ви е потребно, а три пати ако сте очајни 🙂 Карактеристики: Материјал: метал, пластика Димензии: должина 12 см, дијаметар 6 см