Привезок – Заѕвони за Секс

250 MKD 200 MKD

Самото име си кажува: заѕвонете со ѕвончето за да го добиете тоа што ви е потребно 🙂 Во секое време, бидејќи може да го носите насекаде со вас.

Нема на залиха

Шифра: R 017 Категорија: таг:

Опис на производот

Карактеристики:

Димензии: дијаметар 4 см, должина 6 см Материјал: пластична рачка, метално ѕвонче Боја: црвена