Пескарена кригла за печатење

650 MKD 500 MKD

Нов креативен подарок Пескарена кригла, на која може да се печати што и да посакате.

Тоа значи дека може Ваши фотографии, логоа, разни дизајни или пак некоја од нашите сликички со официјалниот бренд Среќа е … 🙂

На залиха

Пребарај листса на жеби
Шифра: Kr 001 Категорија: таг:

Опис на производот

Висина на криглата: 150 мм

Пречник на криглата: 80 мм

Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

НАПОМЕНА! Според производителот(Кина) на криглите и боите што се користат за печатење, се препорачува дека криглите може да се перат и во машина за садови, без да има оштетување на сликата или логото. Но, ние не го препорачуваме тоа, бидејќи има некои појаки машини за перење садови, и сепак може да дојде до оштетување.