Мини селфи стик

500 MKD 350 MKD

Главни карактеристики:

  • Основна должина: 48 cm
  • Должина кога е собран : 13,8 cm
  • Поврзување преку пин за слушалки

На залиха

Warning

Deleting file, please wait...

Шифра: R 025 Категорија: тагови: , ,