Машка Престилка – Бизнисмен

800 MKD 700 MKD

Нема на залиха

Шифра: Pr 006 Категорија: таг:

Опис на производот

За оние за кои работниот ден не завршува со работното време и продолжуваат со склучување вкусни зделки и во кујната.

Домашниот бизнис никако не смее да трпи…

  • 100% Произведено во Италија
  • Материјалот е отпорен на флеки и лесен за одржување
  • Сликата е со голем квалитет што е гаранција дека нема да избледи и после повеќе перења
  • Димензии 75 х 57 см