Mашина за мотање на сарми

500 MKD 400 MKD

Порано велеа, не треба да ја земеш за жена, додека таа не се научи да мотка сарма, сега се вели, не треба да се земе додека не си купи ваква машинка.

Deleting file, please wait...

Шифра: sd001 Категорија: таг:

Опис на производот

Машина за мотање на сарма од лозов лист или пак од зелка.

Апаратот е лесен и безбеден за ракување.

Откако ќе го поставите листот на предвиденото место на апаратот, ставете од смесата со која сакате да ги наполните сармите, и повлечете ја рачката. Ќе добиете совршено свиткана сарма.

Погледнете на видеото како лесно функционира