Мала Њутнова Нишалка

600 MKD 500 MKD

Њутновата нишалка е класична декорација за секое биро.

Нема на залиха

Шифра: R 016 Категорија: таг:

Опис на производот

Тропањето на топчињата ќе ве забавува во текот на целиот ден. Повлечете едно или повеќе од топчињата, пуштете ги и еднаков број на топчиња ќе се занишаат на спротивната страна. Топчињата непрекинато ќе се нишаат од една на друга страна, смирувачко искуство во кое ќе уживате. Одличен додаток на секоја канцеларија.

Карактеристики:

Нишалка изработена од метал Димензии: 9,5см х 8,5см х 11см