Маица Џабе Вежбам

700 MKD 500 MKD

Вистински хит за сите оние кои редовно вежбаат а резултатите се многу минимални.

Исчисти

Опис на производот

Маици имаме во сите големини во сите бои и се македонски производ – 100% памук.

Цената вклучува штампање од една страна на маицата и тоа во принт од А4 формат. Исто така во цената е вклучено принтот на маицата да биде во какви сакате бои.

Се работи за колор принт на Еко-солвент плотер, маицата е комбинација од кат и плот. Почекајте 24ч откако топлината ќе достигне максимум од 50 степени – внатре и надвор. Не користете белило или други агресивни детергенти. Хемиско чистење: не. Сушење во машина: не е препорачливо.

Дополнитени информации

Пол

Машка, Женска

Боја

Бела, Тегет, Сива, Црна

Големина

S, M, L, XL