Магична чаша

600 MKD 400 MKD

Израдувајте ги Вашите најблиски со магичен подарок! Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе. На магичните чаши може да се печати што и да посакате. Тоа значи дека може Ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од нашите сликички со официјалниот бренд Среќа е …. 🙂

На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува Вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.

Нема на залиха

Шифра: Sd 004 Категории: , таг:

Опис на производот

Висина на чашата: 90 мм Пречник на чашата: 80 мм Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 200х80 мм Боја: Црна

НАПОМЕНА! Според производителот(Кина) на чашите и боите што се користат за печатење, се препорачува дека чашите може да се перат и во машина за садови, без да има оштетување на сликата или логото. Но, ние не го препорачуваме тоа, бидејќи има некои појаки машини за перење садови, и сепак може да дојде до оштетување.