coker3

Комплет од две модерни ланчиња со детали во сребрена боја

400 MKD

  • Должина-чокер 36 цм,
  • второ ланче-44 цм.

На залиха

Deleting file, please wait...

Шифра: RAIN 008 Категории: ,

Опис на производот

Комплет од две модерни ланчиња со детали во сребрена боја.