set-alki

Копмлет од 4 летни алки

320 MKD

  • Должина- 20 цм

На залиха

Deleting file, please wait...

Шифра: RAIN 002 Категории: ,

Опис на производот

Копмлет од 4 летни алки со детали во сребрена боја.

Овој производ на залиха е достапен во еден примерок