Флуоресцентни Љубовни Коцки – Кама Сутра

350 MKD 270 MKD

Флуоресцентните Љубовните Коцки – Кама Сутра, се одличен начин двојките да си направат забава со изгасени светла. Едноставно фрлете ги коцките следниот пат кога со партнерот/партнерката ќе посакате да се забавувате… и следете ги инструкциите кои коцките ќе ви ги покажат 🙂

Нема на залиха

Шифра: R 012 Категорија: таг:

Опис на производот

Карактеристики:

Димензии: 2 см х 2 см х 2 см Материјал: пластика За коцките да светат во темница, претходно треба да бидат изложени на извор на светлина