set_lancinja

Елегантно ланче со детали во мат сребрена боја

450 MKD

  • должина 40цм

На залиха

Deleting file, please wait...

Шифра: RAIN 019 Категории: ,

Опис на производот

Елегантно ланче со детали во мат сребрена боја.

Овој производ на залиха е достапен во еден примерок