alka01

Елегантна алка во сребрена боја

250 MKD

  • должина 25 цм

На залиха

Deleting file, please wait...

Шифра: RAIN 010 Категории: ,

Опис на производот

Елегантна алка во сребрена боја за секаква пригода

Овој производ на залиха е достапен во еден примерок