mesecev-kamen

Aлка со имитациски елементи на месечев камен и сребрен привезок

250 MKD

  • Должина 22цм

На залиха

Deleting file, please wait...

Шифра: RAIN 004 Категории: ,

Опис на производот

Едноставна алка со имитациски елементи на месечев камен и сребрен привезок во форма на месечина.

Овој производ на залиха е достапен во еден примерок