Алатка за Диплење Облека

1000 MKD 850 MKD

Сакате секогаш да имате идеално здиплени кошули и маици, но го мразите самиот чин на диплење бидејќи ви одзема премногу време?

Нема на залиха

Шифра: R 015 Категорија: таг:

Опис на производот

Оваа едноставна и брилијантна иновација е направена токму за тоа – да ви го олесни диплењето на облеката. Штом еднаш започнете да ја користите, повеќе нема да имате купишта облека кои ќе го чекаат вашето скапоцено слободно време.

Со неа, за 3 секунди ќе имате совршено здиплена маица! Може да ја користите буквално со затворени очи и крајниот ефект повторно да биде ист – совршено здиплена маица. Погледнете подолу како Шелдон го прави тоа 🙂