Плаќање со уплатница

Уплатете ја сумата која е потребна за производот што сте го одбрале.

Доколку сакате производот да Ви биде доставен на домашна адреса во тој случај проверете ја цената за испорака на следниов линк и истата заедно со вредноста на производот уплатете ја на уплатницата.

Информациите за попoлнување на уплатницата:

– Уплатница за физички лица – Уплатница за правни лица Испратете ни емаил на contact@srekja.mk со следните информации:

– Име на уплатувачот – Сумата која сте ја уплатиле – Датум на уплата – Линк од производот за кој сте платиле, или ако е производ по нарачка пратете ни за кој производ станува збор и повеќе детали за него

Откако ке уплатите пратете ни скенирана или сликана со фотоапарат или телефон уплатница.